Over ons

“Alleen daar ontwikkelen waar we zelf achterstaan.”

Tijdens het vastgoedontwikkelingsproces houden we altijd één ding in gedachten; “Waar zouden wij ons bedrijf willen vestigen of waar zouden wij graag willen wonen”. Sinds de oprichting in 2016 ontwikkelen wij vastgoed vanuit die visie. Maar projectontwikkeling is meer dan alleen strategie; het proces waarin een ontwikkeling tot stand komt, is minstens zo belangrijk. Daarom hechten we aan een goede samenwerking met onze partners.

Wie zijn wij?

Strategisch en gericht op de toekomst! 

Wayland Real Estate is een dochteronderneming van Wayland. Van oorsprong ligt de focus in de agrarische sector. Vanuit daar is de groei ontstaan in de vastgoed- en energiesector. Uit ervaring is de wens ontstaan om beter aan te sluiten bij de marktvraag. Dit leidde in 2016 tot de oprichting van Wayland Real Estate. Een projectontwikkelingsbedrijf dat vooral kijkt naar de optimale mix van functies. Dat geldt zowel voor onze business units en zorgcomplexen als ook voor de bedrijfshallen en woningbouw: in een fijne sfeer met onze partners weten we keer op keer iets moois neer te zetten.

 

Heeft u een vraag over uw bedrijfshuisvesting, dan helpen we u graag. Belangrijk is dat u iemand spreekt die kennis heeft van de markt waarin u zich beweegt. Een specialist die luistert naar uw wensen en vervolgens met de juiste propositie komt. Bij Wayland Real Estate maken we zorgvuldige afwegingen over de projecten die we ontwikkelen. Gebouw en omgeving moeten, in ons denken, namelijk volledig bij elkaar passen.

 

VACATURES

Onze organisatie groeit! Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.
Stuur je motivatie en cv naar hr@wayland.nl en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.