Wayland Developments en Wayland Real Estate, samen Wayland Vastgoed vormend, zijn per 01 november dit jaar verhuisd naar een nieuwe onderkomen in Bergschenhoek.

Per 1 november 2021 betrekt Wayland Vastgoed haar nieuwe onderkomen op Weg en Bos 132 A te Bergschenhoek. Hemelsbreed is de nieuwe locatie op slechts 500m van de voormalige locatie.

De gebieds- en vastgoedontwikkelaar is op de oude locatie uit haar jas gegroeid. De verhuizing is de volgende stap in de verdere groeiambities. “Afgelopen jaar zijn er diverse projecten aan de ontwikkelingen van Wayland Vastgoed toegevoegd. Om de continue groei te kunnen waarborgen, zijn we op zoek gegaan naar een ruimere huisvesting, maar met de gemakken van de vertrouwde omgeving.” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Vastgoed.

Door het toenemende aantal projecten in het afgelopen jaar is ook het team uitgebreid. Arnaud kijkt er naar uit om het team verder uit te breiden. De 195 m2 biedt naast ruimte voor de 6 vaste medewerkers ook ruimte voor nieuwe medewerkers zoals een gedreven administratie kracht en nieuwe projectleiders voor gebieds- en/of vastgoedontwikkeling.    

Wayland Vastgoed

Wayland Vastgoed is sinds januari 2021 de nieuwe divisie van Wayland en voegt hiermee Wayland Developments en Wayland Real Estate samen. Tussen de twee divisies bestaat veel overlap. Een logisch gevolg hiervan is dat deze organisaties samengevoegd zijn, waardoor de samenwerking nog krachtiger is. Wayland Developments en Wayland Real Estate hebben hun eigen entiteit behouden en voeren de werkzaamheden uit onder eigen naam.