Wayland Real Estate verhuurt vlak voor het einde van het jaar DC De Burght te Waddinxveen. De huurder neemt vanaf januari 2022 haar intrek in DC De Burght.


Het nieuwe distributiecentrum DC De Burght aan de Piet stuurmanweg 7 te Waddinxveen is in zijn geheel verhuurd. Hiermee beschikt de huurder over de totale oppervlakte van 25.320 m², bestaande uit ca. 21.620 m² warehouse, ca. 2.340 m² mezzanine en ca. 1.360 m² kantoorruimte. Het huurcontract is aangegaan voor een periode van 15 jaar.

De ontwikkeling van DC De Burght verliep het afgelopen jaar voorspoedig: “In januari werd het vergunningstraject afgerond en zijn we in maart gestart met de bouw. Afgelopen week is DC De Burght opgeleverd en is de 15-jarige huurovereenkomst getekend. Zo zijn wij 2021 goed begonnen en sluiten we hiermee het jaar ook goed af,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate

In het begin van het nieuwe jaar wordt in een gezamenlijk bericht de huurder bekend gemaakt van DC De Burght. Vanuit strategisch oogpunt heeft de huurder besloten hier nog geen bekendheid aan te geven. De komende maanden zal de huurder de nodige aanpassingen aan het gebouw doorvoeren en verwachten zij dat de nieuwe locatie in Q2 2022 operationeel is.


DC De Burght

DC De Burght is een nieuw, modern logistiek warehouse op BusinessPark Vredenburgh te Waddinxveen, dat recent is toegevoegd aan de logistieke hotspot A12 Corridor. Het warehouse beschikt over 24 loadingdocks, een vrije hoogte 10,5 meter, een ESFR-sprinklersysteem, volledig gasloos ontwerp en het dak zal volledig worden ingezet voor zonnepanelen.

De Mik Bedrijfshuisvestiging adviseerde, in collegiale samenwerking met JLL, Wayland Real Estate tijdens het verhuurproces en de totstandkoming van de huurovereenkomst. De juridische begeleiding bij de transactie is verzorgd door Ploum Advocaten.