Selecteer een pagina

Wayland Real Estate zoekt een zelfstandige projectmanager die focus heeft op nieuwbouw van logistiek vastgoed en bedrijfshallen.


Je bent in deze functie financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van meerdere projecten. Je wordt uitgedaagd door complexe vraagstukken en weet voor alles een oplossing te bedenken.
Je wordt onderdeel van een team van zes professionals.

Wat ga je doen?

In jouw rol als projectmanager adviseer je klanten inhoudelijk vanaf de eerste ideeën over ontwerp, aanbesteding, haalbaarheid, subsidies, duurzaamheid, bouwkosten en bouwlogistiek en ontzorg je ze tot en met de oplevering. Je verdiept je in de belevingswereld en de primaire processen van klanten en maakt samen met de klant plannen om de projectambities te realiseren.

Als projectmanager daag je aannemers, installateurs, adviseurs en andere partijen uit het beste uit zichzelf te halen in het belang van het project. Je stelt planningen en budgetten op en houdt deze onder controle.

Wie ben je:

Je bent een resultaat gedreven pro actieve zelfstarter. Je kent je verantwoording en gaat lastige situaties niet uit de weg! Je weet hoe projecten geleid en bijgestuurd moeten worden en hoe je de voortgang en financiën op een duidelijke wijze rapporteert. Je houd je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vastgoed en weet originele en vernieuwende ideeën toe te passen in de projecten. Je anticipeert op de (toekomstige) behoeften en wensen van jouw (potentiële) klanten. Als geen ander weet je hoe je binnen jouw doelgroep de projecten zo succesvol mogelijk in de markt moet positioneren.  

Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde en/of financieel
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement
  • Financieel inzicht
  • Organisatie talent

Wat bieden wij:

Je krijgt een passend salaris, laptop, telefoon, auto is bespreekbaar. Daarnaast bieden wij nog diverse secundaire voorzieningen. Het kantoor is gevestigd in Bergschenhoek en er zijn werkplekken op de projectlocaties.

Wanneer je interesse in deze functie hebt, vragen we je uiterlijk 16 april 2021 je motivatie en cv te sturen naar HR@Wayland.nl t.a.v. Els van Hekesen, HR Manager.

Wayland Vastgoed is onderdeel van een innovatieve en slagvaardige mkb-onderneming gevestigd in Bergschenhoek, een 60 jaar oud familiebedrijf. Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op de website.

Een verdiepend ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.