Marketing medewerker

om onze projecten van kop tot staart marketing technisch te coördineren.

WAT GA JE DOEN

 

Het ene moment schrijf je een persbericht voor een project dat we gaan uitvoeren en het volgende moment sta je met de voeten in de klei op het bouwterrein om de festiviteiten rondom een eerste paal te regelen. Je hebt ondertussen al het reclamemateriaal, van gadgets tot billboards, geregeld.

Daarnaast heb je ook kennis van online communicatie. Zo weet jij hoe je social media meetbaar effectief in moet zetten. Maak je traffic analyses door het websitebezoek te meten en weet op deze manier het online gedrag van onze doelgroep te doorgronden. Vervolgens zet je deze kennis in voor SEA en/of om de SEO te optimaliseren. Je weet hoe belangrijk merkbekendheid is en wat er moet gebeuren om Wayland Real Estate nog beter te positioneren in de vastgoed markt.

Je werkt nauw samen in een klein gezellig team met Projectmanagers van het Vastgoed team in een mooi ruim kantoor in Bergschenhoek.

WIE BEN JIJ

Voor gemiddeld 20 uur per week zijn we op zoek naar een proactieve zelfstarter op HBO communicatie niveau. De dagen en werktijden zijn flexibel en spreken we samen af o.b.v . beschikbaarheid en werkdruk. Je weet hoe een project van kop tot staart marketing technisch gecoördineerd moet worden en je haalt voornamelijk energie uit het ‘doen’ (websites, social media, persberichten, etc.). 

minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring

 

JE BESCHIKT OVER

Je hebt een HBO werk- en denkniveau richting communicatie. Hiermee heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij voorkeur in vastgoed en/of B2B communicatie.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden je een passend salaris, stevige laptop, telefoon en nog diverse andere secundaire voorzieningen. Ons kantoor is gevestigd in Bergschenhoek en daarnaast zijn er werkplekken op de projectlocaties.

Wanneer je interesse in deze functie hebt, vragen we je uiterlijk 15 april 2022 je motivatie en cv te sturen naar HR@Wayland.nl t.a.v. Els van Hekesen, HR Manager.

Wanneer je op voorhand vragen hebt, dan kun je hiervoor contact opnemen op dinsdag of vrijdag met Els van Hekesen, telefoon 010 – 521 08 81.

Wayland Real Estate en Wayland Developments zijn onderdeel van een innovatieve en slagvaardige mkb-onderneming gevestigd in Bergschenhoek, een 60 jaar oud familiebedrijf. Wil je meer over ons weten? Bezoek dan eens onze websites: waylandrealestate.nl en waylanddevelopments.nl

Een verdiepend ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.