Ervaren planoloog

voor het opstarten en managen van ruimtelijke projecten en processen, van begin tot eind, binnen de gestelde kaders.

WAT GA JE DOEN

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele planologische proces van diverse ontwikkelprojecten. Je werkt aan kleinschalige vastgoedprojecten tot en met grote integrale gebiedsontwikkelingen en alles daar tussen in. Met jouw kennis van planologische procedures en vergunningen weet je wanneer welke stap gezet moet worden. Kortom, je weet welke acties ondernomen moeten worden om een project tijdig en met het gewenste resultaat, af te ronden.

Je bent een gesprekspartner voor alle betrokken partijen en je werkt constructief samen tot het uitvoeren van een optimaal project!

WIE BEN JIJ

Je bent een resultaat gedreven pro actieve zelfstarter. Je kent je verantwoordelijkheden en gaat lastige situaties niet uit de weg! Als geen ander weet jij hoe projecten geleid en bijgestuurd moeten worden en hoe je de voortgang op een duidelijke wijze rapporteert. Je werkt zelfstandig en originele en vernieuwende ideeën kan jij toepassen in de projecten. Daarnaast blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

JE BESCHIKT OVER

 

Je hebt een HBO werk- en denkniveau richting planologie/ruimtelijke ordening. Hiermee heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in het begeleiden van planologische processen en of vergunningverlening en projectmanagement. Je hebt talent voor organiseren en bent een doorzetter.

WAT BIEDEN WIJ

Je krijgt een passend salaris, laptop, telefoon en een auto is bespreekbaar. Daarnaast bieden wij nog diverse secundaire voorzieningen. Ons kantoor is gevestigd in Bergschenhoek en daarnaast zijn er werkplekken op de projectlocaties.

Interesse? Stuur  je motivatie en cv naar hr@wayland.nl.

Een verdiepend ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.