Dinsdag 17 november 2020 zijn de werkzaamheden gestart voor de bouw van de laatste 4 woningen van het nieuwbouwproject De Warande gelegen aan de Plasweg te Waddinxveen.

Afgelopen dinsdag zijn de heiwerkzaamheden gestart voor de bouw van de laatste 4 woningen. De afronding van het project van 56 woningen aan de Plasweg in Waddinxveen komt nu steeds dichterbij. Verwacht wordt dat de laatste woningen september 2021 worden opgeleverd.

De Warande

Het project De Warande startte in september 2018. Na het succes van de eerste fase is men direct gestart met Warande Noord, waardoor het gehele project uit 2 fases bestaat. Inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd en worden de eerste woningen bewoond.
Het totale nieuwbouwproject heeft een landelijk moderne uitstraling in een parkachtige omgeving met ruime kavels. Binnen het project zijn vrijwel alle kavels en woningen zo gesitueerd, zodat elke tuin wel aan het water grenst. Er is gewerkt met natuurlijke materialen en ook is er gedacht aan duurzaamheid en comfort. Zo zijn alle woningen gasloos en voorzien een bodemwarmtepomp i.c.m. zonnepanelen.

De Warande & Warande Noord is een project van Wayland Real Estate in samenwerking met Pure Development.