Op LogistiekPark A12 wordt een nieuw distributiecentrum ontwikkeld, genaamd DC A12 Waddinxveen. Het nieuw te ontwikkelen logistiek centrum wordt gerealiseerd door Wayland Real Estate en heeft een unieke plek in Nederland.

DC A12

DC A12 biedt alle kansen voor ondernemers in de logistiek die ruimte nodig hebben. Het nieuwe distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van ca. 17.000 m². Het pand bestaat uit 2 delen met elk een eigen kantoorruimte van ca. 600 m² en ca. 750 m² mezzanine. Daarnaast beschikt het DC over 18 loadingdocs en separate toegang tot de hal. DC A12 is uitermate geschikt voor fijnmazige distributie en VAL gezien ruime parkeermogelijkheden.

Ontwikkelaar Wayland Real Estate houdt zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed op strategisch gesitueerde locaties met een toekomstige meerwaarde. DC A12 heeft een unieke ligging in de A12-corridor, midden in de driehoek Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De locatie is perfect te bereiken vanaf de A12/A20. Naast een bereik van 8 miljoen mensen binnen een uur, heeft DC A12 een prima positie t.o.v. de Rotterdamse haven en Schiphol.

DC A12 valt niet alleen op door de unieke ligging, maar ook door de hoge duurzaamheidsambities. Zo zijn er diverse duurzame voorzieningen waaronder een dak volledig uitgevoerd met zonnepanelen. Het distributiecentrum zal voldoen aan BREEAM-score Very Good, het betreft hier een All-Electric ontwerp.

De verwachte oplevering van DC A12 is in het eerste kwartaal van 2022. Deel verhuur is bespreekbaar vanaf ca. 5.000 m².

LogistiekPark A12

LogistiekPark A12 is een ideale logistieke uitvalsbasis voor ondernemers die willen groeien. Het betreft een modern bedrijventerrein waarbij rekening is gehouden met duurzame voorzieningen. 

Het bedrijventerrein maakt deel uit van de logistieke hotspot nr. 5 van Nederland, de A12-corridor. Door samenwerkingen met diverse partijen is de A12-corridor uitgegroeid tot een sterke logistieke hotspot.

Voor de gevestigde bedrijven op LogistiekPark A12 en BusinessPark Vredenburgh is er een actieve bedrijvenvereniging. VB A12  zorgt onder andere voor de verbinding tussen de bedrijven en behartigt de belangen richting de lokale en regionale overheden en andere (ondernemers)verenigingen.

Meer informatie over DC A12 kun je vinden op de website DCA12.nl