Per 1 oktober is Jaimy ten Cate in dienst getreden bij Wayland Real Estate. Als Marketing & Business Improvement medewerker versterkt zij ons team.

Jaimy werkte de afgelopen drie jaar als communicatieadviseur bij een marketing- en communicatiebureau. In die rol heeft zij voor verschillende bedrijven communicatieopdrachten uitgevoerd. Waaronder opdrachten op het gebied van vastgoedontwikkeling, gebiedspromotie en omgevingscommunicatie.

In deze combi-functie bij Wayland Real Estate is zij verantwoordelijk voor alle marketing taken rondom de vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Daarnaast gaat zij aan de slag met het efficiënter inzetten van de huidige systemen, verbeteren van de werkprocessen en -structuren en het maken van rapportages en business analyses.

Jaimy ten Cate: “Wayland Real Estate is voor mij de ‘next step’. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de mooie projecten. En deze zo goed mogelijk te positioneren in de markt. Daarnaast word ik erg enthousiast van het feit dat ik mag meebouwen aan dit groeiende bedrijf. Een functie waarin ik mijn strategische, creatieve en analytische skills optimaal kan inzetten.”