Deze week is de symbolische eerste paal geslagen voor de start van de bouw van De Warande. In deze Waddinxveense wijk “aan de Plasweg” komen 31 nieuwe woningen. Alle toekomstige bewoners waren uitgenodigd en grotendeels aanwezig op het bouwterrein aan de Arie Kempkesweg dat in de buurt van de Plasweg en de Piet Stuurmanweg ligt.

Nieuwe bewoners slaan eerste paal
Twee kinderen mochten uit een helm de kavelnummers trekken van de twee gelukkige bewoners die samen de eerste paal sloegen. Onder het knallen van de confettikanonnen mochten de bewoners van kavel 4 en kavel 30 de eerste paal slaan. Aansluitend was er een borrel waar de bewoners kennis konden maken met hun nieuwe buren. Naar verwachting worden de woningen in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd.

Warande Noord
Naast MOOI wonen en De Warande komt er een derde fase genaamd: De Warande Noord. Hier is plek voor 21 nieuwe woningen. Het concept voor de wijk blijft hetzelfde: ruime kavels met huizen die een landelijke uitstraling hebben en gesitueerd zijn aan water en een parkachtige omgeving. De inschrijving voor deze uitbreiding is onlangs gestart en inschrijven is nog mogelijk via www.warandewaddinxveen.nl.

Ontwikkelpartners aan het woord
Voor een succesvolle ontwikkeling zijn goede partners belangrijk. De Warande is mogelijk gemaakt door goede samenwerking met een aantal partners waaronder: Ontwikkelcombinatie Plasweg B.V. (een samenwerking van Wayland Real Estate en Pure Development), Houweling Architecten, aannemer Thuis in BouwenGouwestad Makelaardij en Gemeente Waddinxveen.