Wayland Real Estate breidt het team verder uit. Per 1 juni ’21 is Dennis Vijftigschild in dienst getreden als projectmanager bedrijfsmatig en logistiek vastgoed.

Dennis heeft ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed. De laatste 2,5 jaar was hij projectleider ontwikkeling vastgoed bij Boxcomplex waar hij zich voornamelijk bezig hield met het ontwikkelen en realiseren van bedrijfscomplexen met kleinschalige bedrijfsruimten. Daarvoor was hij in diverse vastgoed gerelateerde functies werkzaam bij PSB en Groep 5.

“Wayland Real Estate is een bedrijf in de vastgoedontwikkeling met een duidelijk motto: ‘kan niet, kennen we niet’.  Dit groeiende bedrijf heeft lef en visie en het geeft mij energie om hieraan bij te mogen dragen. Als je bij zo’n bedrijf mag werken en jezelf verder kan ontplooien moet je dat altijd doen.” aldus Dennis Vijftigschild.

Sinds januari ’21 zijn de krachten van Kreatus, Wayland Developments en Wayland Real Estate gebundeld. In het kader van krachtenbundeling gaat directeur Arnaud van der Eijk zich de komende periode focussen op het optimaliseren van de organisatie.

“Met de komst van Dennis is de organisatie klaar voor de volgende stap” aldus Arnaud van der Eijk.

Bij Wayland Real Estate gaat Dennis Vijftigschild zich bezig houden met het ontwikkelen van bedrijfsmatig en logistiek vastgoed. Eén van de projecten waar zijn focus op ligt is de ontwikkeling van DC Siberië op BusinessPark Siberië is Maasbree.