Een mooi succes voor Wayland Real Estate. Op 17 juni bereikte de ontwikkelaar overeenstemming met Generali over de verkoop van DC De Burght. Een moderne distributiecentrum van ca. 25.500m² aan de Piet Stuurmanweg op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen. De verkoop is in goede samenwerking met alle partijen tot stand gekomen.

In april 2021 startte de bouw van DC De Burght in Waddinxveen. Inmiddels is dit nieuwe en moderne logistieke centrum opgeleverd. Het distributiecentrum beschikt over ca. 2000m² kantoorruimte en een warehouse van ca. 23.500m² met 24 loadingdocks. Eind december 2021 tekende TFC Holland een 15-jarige huurovereenkomst voor het DC en binnenkort verhuist het bedrijf vanuit Maasdijk naar Waddinxveen.

A12-corridor

BusinessPark Vredenburgh ligt in de A12-corridor, dé logistieke hotspot in de Randstad. Dit gebied beslaat zes bedrijventerreinen en is nog volop in ontwikkeling. Voor logistieke bedrijven met als corebusiness distributie is dit een interessante en strategische locatie. Dat komt met name door de interessante ligging tussen twee mainports.

Generali werd in deze transactie juridisch bijgestaan door Loyens en Loeff en technisch en commercieel geadviseerd door CBRE. Wayland Real Estate werd juridisch geadviseerd door Ploum en commercieel door JLL.