Dé ideale plek voor ondernemers en particulieren

Op zoek naar een moderne en veelzijdige werkplek of opslagruimte in Waddinxveen? Business ParkRand, gelegen op een toplocatie naast de nieuwbouwwijk Park Triangel, biedt diverse mogelijkheden voor ondernemers en particulieren.

Diverse mogelijkheden op Business ParkRand

Business ParkRand beslaat een terrein van maar liefst 15.900 m2. Of u nu een particulier bent die behoefte heeft aan een opslagruimte, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar een eigen bedrijfsruimte met kantoor, Business ParkRand heeft voor ieder wat wils.

In de eerste fase van Business ParkRand worden er verschillende typen ruimtes aangeboden. Denk hierbij aan circa 198 garageboxen, 22 business units, 3 bedrijfsruimtes en 2 kantoren. Deze ruimtes hebben diverse oppervlaktes, zodat u de ruimte kunt kiezen die het beste bij uw (zakelijke)behoeften past.

  • Garageboxen vanaf 12 m2
  • Business Units vanaf 80 m2
  • Bedrijfsruimtes vanaf 338 m2
  • Kantoorruimtes vanaf 230 m2.

Creëer de ideale werkplek of opslagruimte

Business ParkRand biedt een ideale locatie voor inwoners van Park Triangel met behoefte aan meer opslagruimte en ondernemers die op zoek zijn naar een moderne en goed bereikbare werkplek. Met de ontwikkeling van het nieuwe businesspark wordt er ingespeeld op de groeiende behoefte aan hoogwaardige bedrijfsruimtes in de regio.

Inschrijving binnenkort geopend

De inschrijving start naar verwachting in het derde kwartaal van 2023. Maar u kunt zich nu alvast aanmelden als geïnteresseerde! Neem contact op met Gouwestad Makelaars via 0182 – 63 60 21 of vul het formulier in op de website parkrandwaddinxveen.nl

Grijp deze unieke kans en creëer een ideale werkplek op dit moderne en goed gelegen businesspark in Waddinxveen!
Meer info? www.parkrandwaddinxveen.nl