Op 28 juni hebben Wayland Real Estate en AGB Bouw een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van Business ParkRand. Op deze dag werd de aannemingsovereenkomst voor fase I van het project ondertekend. Deze mijlpaal markeert het officiële startsein voor de bouwactiviteiten, die binnenkort van start gaan.

Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate: “We hebben vertrouwen in de samenwerking met een betrouwbare partner als AGB Bouw en kijken uit naar een succesvolle realisatie van dit nieuwe bedrijventerrein in Waddinxveen. Met de verkoop in volle gang, bieden wij bedrijven de mogelijkheid om deel uit te maken van deze moderne werkomgeving.”

Business ParkRand is ontworpen om een dynamische en veelzijdige ruimte te bieden voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren. De eerste fase van dit project omvat een indrukwekkend aantal van 184 garageboxen, 24 business units, 2 bedrijfsruimtes en 1 kantoor. Deze gevarieerde mix biedt een ideale omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrijfsruimte. Wayland Real Estate zet zich in om een moderne en efficiënte werkplek te creëren waar ondernemers kunnen bloeien.

Beschikbaarheid

Fase I is nog niet volledig uitverkocht. Er is nog 1 kantoorruimte beschikbaar met een BVO van 372,3 m² en 62 garageboxen variërend in oppervlakte van 18 tot 29 m². Daarnaast is de verkoop van Fase II ook gestart. In deze fase zijn momenteel 4 kantoorruimtes en 10 business units beschikbaar om te kopen. Bekijk via de unit-zoeker op de website welke bouwnummers momenteel beschikbaar zijn. Klik op het bouwnummer en zie direct alle specificaties van deze ruimte, zoals het formaat, de prijs en de plattegrond.

Heeft u interesse in één van de beschikbare ruimtes?

Schrijf u in via het digitale inschrijfformulier op de website of neem contact op met Gouwestad Makelaardij via info@gouwestadmakelaardij.nl of 0182 – 63 60 21.